galatsitv.gr
Img Affc10e36263233d7a497ce0655f32ee V 1 E1709201487537
ΓΑΛΑΤΣΙΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στα «όρια του» ο Δήμος Γαλατσίου με τα ογκώδη απορρίμματα στους δρόμους

Κοινοποίηση

Ο Δήμος Γαλατσίου θέτει άπαντες προ των ευθυνών τους προκειμένου να εκλείψουν τα φαινόμενα απόρριψης ογκοδών απορριμμάτων στους δρόμους της πόλης.

Σε καθημερινή βάση, όπως ισχυρίζεται σε ανακοίνωση του ο Δήμος Γαλατσίου, παρατηρείται ανεξέλεγκτη εναπόθεση ογκοδών αντικειμένων στους δρόμους της πόλης και ζητάει την συνεργασία των δημοτών με τις υπηρεσίες του Δήμου.

Η ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει:

«Ο Δήμος Γαλατσίου σας ενημερώνει ότι η περισυλλογή των ογκωδών αντικειμένων πρέπει να γίνεται μόνο κατόπιν συνεννόησης με το Τμήμα Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, επικοινωνώντας στα τηλέφωνα 213-2055338 και 6977264494 ή στο email: katharipoli@galatsi.gr, για να οριστεί συγκεκριμένος χρόνος και τόπος και να μην γίνεται ανεξέλεγκτα σε διάφορες τοποθεσίες.

Θερμή παράκληση, λοιπόν, σε κατοίκους και επιχειρηματίες να ενημερώνουν εγκαίρως για τα ογκώδη αντικείμενα που επιθυμούν να κατεβάσουν στο πεζοδρόμιο, ώστε να μην παρατηρείται σε καθημερινή βάση το φαινόμενο της ανεξέλεγκτης εναπόθεσης (στρώματα, κλαδιά, έπιπλα κ.α) σε σημεία του Δήμου και να μην δυσχεραίνει το έργο των εργαζομένων στην καθαριότητα».

«Το καθαρό περιβάλλον είναι πολιτισμός»

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Αδάμ Καραμπέτσος επισημαίνει ότι: «Το καθαρό περιβάλλον είναι πολιτισμός και υπόθεση όλων μας. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνεται η εναπόθεση των ογκωδών αντικειμένων μέσα στους κάδους ή σε διάσπαρτα σημεία».

Πηγή: http://www.in.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ένοπλη ληστεία σε φούρνο στο Γαλάτσι: Τρόμος για ιδιοκτήτη και υπάλληλο, «μας έδεσαν χειροπόδαρα»

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής για την Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Χαμόγελο του Παιδιού: Αύξηση των εξαφανίσεων ανηλίκων μετά το ξέσπασμα της πανδημίας