galatsitv.gr
Img 1de4ecae40e516f41369e4f9db335e7a V
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΓΑΛΑΤΣΙΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή του προγράμματος «Ειδικής Φυσικής Αγωγής και Θεραπευτικής Κολύμβησης» του Δήμου μας

Κοινοποίηση

Την Παρασκευή 07 Ιουλίου 2023, πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή του προγράμματος« Ειδικής Φυσικής Αγωγής και Θεραπευτικής Κολύμβησης» του Τμήματος Ψυχοκοινωνικής Στήριξης και Ανάπτυξης  της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Γαλατσίου.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που προωθεί την αλληλεγγύη, την επιβράβευση της προσπάθειας την ευαισθητοποίηση προς τα άτομα με αναπηρία την κοινωνικοποίηση τους, την βελτίωση ποιότητας ζωής τους και την προσπάθεια ανακούφισης  και στήριξης των  οικογενειών τους.

Με την εκδήλωση μας θέλαμε να  ευχηθούμε Καλό Καλοκαίρι, αλλά και να πούμε ένα μεγάλο Μπράβο στα παιδιά για τα μαθήματα ζωής και προσπάθειας κατάκτησης δεξιοτήτων, κινητικών, γνωστικών και κοινωνικών. Με την πορεία τους αποδεικνύουν σε όλους μας πως κάθε προσπάθεια έχει αποτέλεσμα και με την στάση τους δείχνουν πως είναι μαχητές/μαχήτριες και πως όλοι έχουν δικαίωμα στην χαρά και στην ζωή.

Στην γιορτή μας  πήραν μέρος τα παιδιά του προγράμματος και οι οικογένειες τους σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα με κέφι, δώρα, επαίνους και κεράσματα.!!!!!

Την εκδήλωση παρακολούθησαν  η Αντιδήμαρχος του Δήμου Γαλατσίου Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Διασύνδεσης Πολιτών με την «Αττικό Μετρό» κ. Σπηλιοπούλου – Χρυσάγη Κωνσταντίνα και η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Κάζαγλη Αναστασία.

Ευχαριστούμε  τους γονείς των παιδιών για την εξαιρετική συνεργασία μας τα τελευταία πέντε (5) χρόνια που λειτουργεί το πρόγραμμα της Ειδικής Φυσικής Αγωγής και Θεραπευτικής Κολύμβησης στο Δήμο μας, με υπεύθυνο γυμναστή του προγράμματος τον κ. Αντώνο Αθανάσιο, καθώς και τις φοιτήτριες του Τμήματος Εργοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής για την πολύτιμη βοήθεια τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Μετρό Αθήνας: νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Γαλάτσι λόγω της νέας γραμμής 4 – Ποιούς δρόμους αφορούν

Ανακοίνωση για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου συνολικά τριών ατόμων, με προθεσμία υποβολής αιτήσεων από την Πέμπτη 20 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου

Apps4Athens Hackathon: Μαραθώνιος καινοτομίας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Αθήνας